ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι Υπηρεσίες μας

Οι πελάτες της εταιρείας πρέπει να αισθάνονται σίγουροι ότι όταν αγοράζουν ένα προϊόν Elcora έχουν κάνει τη σωστή επιλογή. Έτσι, προσφέρεται μια σειρά υπηρεσιών ώστε να βοηθήσει και να καθοδηγήσει τους πελάτες στο να πάρουν τη σωστή απόφαση και να διατηρήσουν το σύστημά τους σε άριστη κατάσταση.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η πολύχρονη εμπειρία της Elcora την καθιστά ειδήμων σε ότι αφορά ζητήματα ηλιακής ενέργειας. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της είναι διαθέσιμο σε ιδιοκτήτες ακινήτων, υπεύθυνους αναπτύξεως γης, αρχιτέκτονες και μηχανικούς, προς παροχή συμβουλών σχετικά με οποιαδήποτε πτυχή του φάσματος των προϊόντων της και για το πώς να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση.

Σχεδιασμός

Παρά το γεγονός ότι διατίθεται μια σειρά από έτοιμα σχεδιασμένα προϊόντα, σχεδόν κάθε ανάγκη είναι διαφορετική. Οι παράμετροι ποικίλλουν, όπως για παράδειγμα αν μια ιδιοκτησία είναι παλιά ή καινούρια, το μέγεθός της, ο αριθμός των ενοίκων, ο αριθμός των μπάνιων, η τοποθεσία της, ο περιβάλλοντας χώρος, η πρόσβαση και άλλα πολλά. Τα συστήματα Elcora μπορούν να σχεδιαστούν λαμβάνοντας υπόψη κάθε παράγοντα, έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την ηλιακή διαπερατότητα και κατ’ επέκταση την απόδοση του συστήματος.

Εγκατάσταση

Τα άτομα που είναι υπεύθυνα για την εγκατάσταση είναι ικανά και πολύ έμπειρα, και ακολουθούν όλες τις διαδικασίες ασφάλειας της βιομηχανίας. Πάντοτε ολοκληρώνουν έγκαιρα την τοποθέτηση, με τον ελάχιστο κίνδυνο διακοπής των εργασιών τους, και παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την καλύτερη λειτουργία του συστήματος.

Συντήρηση και Επισκευή

Τα συστήματα Elcora είναι αποτελεσματικά και μακροχρόνια, απαιτώντας την ελάχιστη συντήρηση. Ωστόσο, μια συντήρηση ρουτίνας είναι συνετή. Κατόπιν αιτήματος, ένας μηχανικός εξετάζει λεπτομερώς το σύστημα ελέγχοντας κάθε πτυχή του, ώστε να διασφαλίζονται τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης χρόνο με το χρόνο.