ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Στην Elcora η ποιότητα θεωρείται υψίστης σημασίας. Στην πραγματικότητα, η ποιότητα είναι αυτό που τη διαφοροποιεί. Η δέσμευσή της εταιρείας για υπεροχή είναι εμφανής σε κάθε στάδιο της διαδικασίας – από το σχεδιασμό, την παραγωγή, στην τελική εγκατάσταση και στην συντήρηση μετά την πώληση.

Μόνο τα πιο αξιόπιστα και εγκεκριμένα υλικά χρησιμοποιούνται, ενώ η ποιότητα δεν διακυβεύεται ποτέ προς απόκτηση πλεονεκτήματος τιμής.

Οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να είναι απολύτως βέβαιοι ότι όταν αγοράζουν ένα προϊόν Elcora παίρνουν ένα υπερσύγχρονο, ανθεκτικό και αποδοτικό σύστημα, το καλύτερο ίσως που έχει να προσφέρει η αγορά.

Η εταιρεία για σκοπούς πιστοποίησης και διεξοδικών ελέγχων χρησιμοποιεί εργαστήρια σε Ιταλία, Ελλάδα και Κύπρο και είναι υπερήφανη που τα προϊόντα Elcora φέρουν τα διεθνώς αναγνωρισμένα λογότυπα Solar Keymark και CE ως εγγυήσεις ποιότητας.

Η διοίκηση της εταιρείας και οι διαδικασίες παραγωγής και εγκατάστασης είναι πολύ οργανωμένες και αποτελεσματικές και έχουν διαπιστευτεί με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008.