Με ισχυρή δέσμευση στα περιβαλλοντικά ζητήματα
και στις λύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας

Η Elcora Ltd κατασκευάζει και τοποθετεί ηλιακά θερμικά συστήματα υψηλής ποιότητας στην Κύπρο εδώ και 35 χρόνια. Ο ιδρυτής της, Κώστας Νικολάου, εγκαθιστούσε συστήματα από το 1959 όταν ακόμα η παροχή ζεστού νερού από το ηλιακό ήταν σε εμβρυακή μορφή και τα συστήματα πρωτογενή και στοιχειώδη. Με την πάροδο του χρόνου, γίνονταν όλο και πιο προφανές στον Κώστα ότι το μέλλον της δύναμης του ήλιου ως πηγή δωρεάν ενέργειας κατείχε τεράστιες δυνατότητες. Έτσι το 1979, ο ίδιος και η σύζυγός του Έλλη, ξεκίνησαν τη δική τους επιχείρηση κατασκευής και εγκατάστασης συστημάτων για την αγορά της Κύπρου.

Οι Υπηρεσίες μας

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η πολύχρονη εμπειρία της Elcora την καθιστά ειδήμων σε ότι αφορά ζητήματα ηλιακής ενέργειας. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της είναι διαθέσιμο σε ιδιοκτήτες ακινήτων, υπεύθυνους αναπτύξεως γης, αρχιτέκτονες και μηχανικούς, προς παροχή συμβουλών σχετικά με οποιαδήποτε πτυχή του φάσματος των προϊόντων της και για το πώς να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση.

Σχεδιασμός

Παρά το γεγονός ότι διατίθεται μια σειρά από έτοιμα σχεδιασμένα προϊόντα, σχεδόν κάθε ανάγκη είναι διαφορετική. Οι παράμετροι ποικίλλουν, όπως για παράδειγμα αν μια ιδιοκτησία είναι παλιά ή καινούρια, το μέγεθός της, ο αριθμός των ενοίκων, ο αριθμός των μπάνιων, η τοποθεσία της, ο περιβάλλοντας χώρος, η πρόσβαση και άλλα πολλά. Τα συστήματα Elcora μπορούν να σχεδιαστούν λαμβάνοντας υπόψη κάθε παράγοντα, έτσι ώστε να μεγιστοποιούν την ηλιακή διαπερατότητα και κατ’ επέκταση την απόδοση του συστήματος.

Εγκατάσταση

Τα άτομα που είναι υπεύθυνα για την εγκατάσταση είναι ικανά και πολύ έμπειρα, και ακολουθούν όλες τις διαδικασίες ασφάλειας της βιομηχανίας. Πάντοτε ολοκληρώνουν έγκαιρα την τοποθέτηση, με τον ελάχιστο κίνδυνο διακοπής των εργασιών τους, και παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την καλύτερη λειτουργία του συστήματος.

Συντήρηση και Επισκευή

Τα συστήματα Elcora είναι αποτελεσματικά και μακροχρόνια, απαιτώντας την ελάχιστη συντήρηση. Ωστόσο, μια συντήρηση ρουτίνας είναι συνετή. Κατόπιν αιτήματος, ένας μηχανικός εξετάζει λεπτομερώς το σύστημα ελέγχοντας κάθε πτυχή του, ώστε να διασφαλίζονται τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης χρόνο με το χρόνο.

Συστήματα Elcora

Η Elcora είναι μία από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες εταιρείες κατασκευής και προμήθειας ηλιακών θερμικών συστημάτων.

Η Elcora δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην είσοδό της σε νέες εξαγωγικές αγορές, διακινώντας τα συστήματά της σε ανθρώπους στο εξωτερικό που αναγνωρίζουν ότι η ποιότητα του προϊόντος της δεν υστερεί σε τίποτα.

Συνεχής έρευνα και πρόοδος, καθώς και ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών στα σχέδια και στις διαδικασίες παραγωγής, επιβεβαιώνουν ότι τα συστήματα Elcora είναι άριστης ποιότητας και ότι συμβαδίζουν με τα διεθνή πρότυπα και εξελίξεις.

Η εταιρεία παρουσιάζει τακτικά τα προϊόντα της σε εμπορικές και εκθέσεις εναλλακτικής ενέργειας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τα έργα μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

Οι πελάτες της εταιρείας πρέπει να αισθάνονται σίγουροι ότι όταν αγοράζουν ένα προϊόν Elcora έχουν κάνει τη σωστή επιλογή. Έτσι, προσφέρεται μια σειρά υπηρεσιών ώστε να βοηθήσει και να καθοδηγήσει τους πελάτες στο να πάρουν τη σωστή απόφαση και να διατηρήσουν το σύστημά τους σε άριστη κατάσταση.